vevo twitter facebook itunes
Nav ends

HOME         NEWS         BLOG         CLIENTS         COMPETITIONS         GALLERIES         MUSIC         LINKS         GUESTBOOK         CONTACT

Nav ends
Does the page look strange and media cannot be loaded? Get Adobe Flash Player below!
(You also have to enable ActiveX-controller in your browser!)
Get Adobe Flash player
Topic News

2015-04-24

Warm welcome to the updated and enhanced, official homesite of Bo Johnson!

Here you will find news, media, links and info etc. from both the training life and the BJ Music section.

Here you can also listen to the NEW HIT SINGLE 'HAND IN HAND' under the Music section, with links to listening and downloading. Hope you enjoy! :-) //Bo

Share2014-01-30

Finally this site is now up to date again! And most of it in English, since to my surprise everybody doesn't know Swedish... ;-)

A whole lot of updates including new info, new pictures, new videos, new music, new links etc.

Thank you for stopping by, I appreciate it! And hopefully you will enjoy it if you have the same interests and passion or if you just might find it interesting.. Please feel free to share or subscribe if you like :-) BR, Bo

Share2013-04-11

Nu är sidan åter uppdaterad, inkl ett par nya sidor, länkar, musikvideor, topplista och annat smått och gott.

Även en hel del ny musik!

Share2012-08-09

Nu är sidan uppdaterad med en spännande klient!

Tobias Fällström, norrländskt stål som siktar på Decembercupen i Athletic Fitness 2012!

Läs mer om honom här.

Share2012-05-05

Nu är hemsidan äntligen uppfräschad och uppdaterad!

Efter ca ett års "standby-läge" har nu denna sida återupplivats.

Nyheter är bl.a. uppdaterad media i form av bilder och en del videor. Framöver kommer framförallt bloggen att hållas uppdaterad med kontinuerligt nya inlägg.

Må väl alla! :-)

Share2011-03-28

Nu har jag skrivit under på ett avtal med MM Sports också!

Eftersom jag redan var en trogen kund hos MM Sports så var det ett helt naturligt och enkelt val, och det känns super att få samarbeta med och ingå i detta goa gäng från Göteborg som jag bl.a. tycker utgör den bästa kosttillskottsleverantören i Sverige!

MM Sports har t.ex. ensamrätt om att sälja Body Science produkter, vars proteiner jag har haft som absoluta favoriter under de senaste 4 åren ca. MM Sports är även återförsäljare av Better Bodies träningskläder, vilket bara passar mig ännu bättre då ju ;-)

Mer info om MM Sports följer så småningom. För att komma till sidan, klicka här.

Share2011-02-06

I torsdags, den 3:e feb, påbörjades det nya året enl den ostasiatiska kalendern!

Vi har nu påbörjat det 4648:e året sedan kinesiske kejsaren Shi Huang Ti instiftade zodiaken och dess tideräkning.

Astrologitron var stark och så var även tron på Buddha. Således fick dessa ligga till grund för den nya tideräkningen. Enligt buddhistisk tro gick det till så här när åren fick sina djur tecken:

När Buddha skulle lämna detta jordeliv kallade han alla jordens djur till sig en sista gång. Av jordens alla djur kom det bara 12. För att hedra dessa fick de namnge åren efter den ordning som de kommit. Eftersom råttan kommit först blev första året råttans år följt av oxen, tigern, haren, draken, ormen, hästen, geten, apan, tuppen, hunden och sist grisen.

En cykel är på 60 år. Dessa 60 år är indelade i 5 st 12-årsperioder. Varje år har förutom sitt djurtecken även ett element kopplat till sig. Dessa element är metall, vatten, eld och trä. Förutom att du har ett djurtecken har du då även ett element.

Detta nyss inledda år är Harens år (även kallat Kaninens år). Om Haren sägs det bl.a:

Haren är född under ett mycket bra och lyckosamt tecken. Dess tecken är emblemet för långt liv och den besitter månens makt. Den är väldigt känslig för skönhet. Den är graciös och lent talande. Haren är en diplomat och fredsmäklare.
Haren är framgångsrik inom ekonomi och hittar ofta fynd. Den kanske verkar som om den inte bryr sig om saker, men under ytan är den målmedveten och vet vad den vill. Den arbetar hårt även om de inte alltid visar det.
Haren har få fiender och hamnar sällan i trubbel. Ingen annan är mer förstående än en hare. Haren ger dig all den sympati som du behöver. Kom bara ihåg att inte be den utkämpa några krig för dig. Om det blir för tufft för haren, hoppar den gärna av.

Gott Nytt lyckosamt År allihop!

Share2010-12-22

Idag ingick jag i ett samarbete med Better Bodies!

Jag blev erbjuden ett sponsringskontrakt av Better Bodies för år 2011 och skrev idag under på detta avtal. Det känns jätteroligt och motiverande på många sätt!

Better Bodies grundades i New York på 1980-talet, och idag är det en av världens största klädesmärken inom gym- och fitnessbranschen under ledning av Swedish Fitness Trading AB.

Jag känner starkt för varumärket och känner också att jag kommer att bli en bra ambassadör för Better Bodies med dess profil och värderingar.

Det är också väldigt roligt att tillhöra Better Bodies Athlete Team, där bl.a. min vän Ahmad Ahmad, Roddy Benjaminson och Helene Ahlson m.fl. från Sverige ingår.

Kom som en fin julklapp med andra ord, och en till pusselbit inför det nya året föll på plats. Spännande och inspirerande! Mot nya mål! :-)

Share2010-12-13

Varit en fantastiskt rolig, inspirerande, lärorik och meriterande helg på Fitnessfestivalen i Göteborg!!

Blev 1:a i min bodybuilding-klass även på Luciapokalen :-)

Sedan väntade en väldigt rolig och den överlägset största utamningen inom bodybuildingtävlandet hittills, nämligen 16 av landets absolut bästa och mest välmeriterade bodybuilders från samtliga viktklasser på ett och samma startfält! Blev kvalificerad till denna Lucia Pro på söndagen den 12:e december tack vare vinsten i lördags/dagen före. Var svårt att tacka nej till detta unika möte av svenska eliten, så lussekatterna och hamburgarna fick vänta en dag till! ;-)

Gick även jättebra här! Och det var oerhört roligt och motiverande att stå och mäta sig med de stora grabbarna och ngr utav ens egna idoler sedan 10 år tillbaka :-) Tack igen min Anna, alla vänner och medtävlanden, arrangörer och medverkare under hela Luciahelgen samt Göteborgs Vandrarhem!!! Läs mer om detta i bloggen!

Share2010-12-06

På väldigt kort notis så blev det tävling redan i lördags!

Bodybuilding på Decembercupen i Lund. En skånsk och svensk klassiker :-)

Läs mer om detta i bloggen!

Nu finns där även ett filmklipp med fria programmet på Youtube

Share2010-11-26

Då är en ny, färsk klient åtagen...

En tjej på snart 30 år i Norrköping vid namn Tove Jangland. Profil kommer snart att läggas upp under CLIENTS!

Share2010-11-18

Hej och välkomna till min nya hemsida!

Här kommer att finnas gott och blandat inom både tränings- och musikvärlden, såväl från min sida som axplock ifrån hela världen :-)

Sidan innehåller allt från lite nyheter inom tränings- och musikvärlden till en helt ny blogg, bild- och filmgallerier, klientprofiler, gästbok, länkar, musiktopplistor etc etc..

Och som om inte det räckte, så är hela BJ Musics sida inbäddad hit! Du hittar det under MUSIC.

Igen, varmt välkomna!

Med vänliga hälsningar,
Bo

Share© BJ Music - All rights reserved 2010-2015
itunes2facebook2twitter2vevo2 BJ Music logo